WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

Gorgeous
AboutLinksEntries

________________________________________________________________________________________
Sabtu, 3 Mac 2012 | 4:24 PG | 0 Atasinchi
hyee hyeee hyeeee semuaa readers . haha . dahh lama tak update blog nieyy . dah bersawang , dah berkarat dahh . sumpahh wanie bohongg ! hehe (: bukan tak nak update tpy wanie buzy dngan studyy . lagi wanie kena stay kat ostel tiga minggu . minggu niey patot yeaa wanie tak balik tpy wanie demam so , kena lhaa balikk (: hehehe . malam niey deaorang ada maulud . ciyann deaoranggg . 
kayy , wanie nakk bagi tahu yang wanie sayang sangatt kat deaorang nieyy . wanie sanggup buad apa jeaa untuk deaorang . tpy kadang kadang deaorang tak paham wanie buad semua niey untuk deaorang . deaorang nak ikod kepala deaorang sendiri jeaa . deaorang tak paham perasaan wanie mcam mana wanie paham perasaan deaorang . adalhaa satu hari msa tuhh , deaorang tak tegur wanie sebab wanie minat kat budakk yang deaorang tak sukaa . deaorang ckap wanie tak ada test nak pilih budak yang wanie minat nieyy . kalaw wanie nampak budak yang wanie minat kat sekolah , wanie kena buad buad tak nampakk . tpy mungkin deaorang sayang kat wanie ? hmmmm . entah lhaa . nak tengokk tak sayang waniee ? kejapp aee .
                                           



nieyy lhaa sayang waniee . nampakk ukeyy jeaa kan waniee dngan deaaorangg tpy hakikat yeaa tidakk . ukey lhaa , nak makan ubatt and tdorr . bubyee !
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕



My name is Nor Hazwani.This is my Official Blog so It's Real of me.
Please be nice here and don't copy what's mine!
_______________________________________
◕ Scream Here ◕

Put your shoutbox code here.