WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

Gorgeous
AboutLinksEntries

________________________________________________________________________________________
Jumaat, 23 Mac 2012 | 2:43 PG | 0 Atasinchi
hye hyee hyeee semuaaa ! dah lama sangat rasa nyaa takk update blogg nieyy . act wanie buzyyyy lhaa . buzyy ?  yea lhaaa , cuti seminggu msa tuh pon tak sempat nak update . bukan buzy pasal apaa , buzy pergi sekolahh ada latihann kawad and netball . 
kayy againnn ? again adaa masalhh dengan kawan lagi :( sumpahhhhh sedihhh ! masalahh masa hari tuh dah selesai and timbul lagi satu masalahh . korangg aku bosan dohh asyikkk masam mukaa jeaa . aku nak korang yang dulu . aku sayangkan persahabatan kitaa nieyy =) aku tak nak sebab sorang lelaki kitaa masam mukaa . sorang pikir lain and lagi sorang pikir lainn . kay , aku bukn lhaa pandai sangat dalam bab nieyy tpy akuu hanyaa mampu nasihat korang jeaa lhaa . korang kena paham antara satu sama lainn . aku tak suka lhaa korang masam muka sebab lelakii . kumbang buakn seekor lhaa sayanggggggggggggggg . takk gunaaaaa gadoh sebab lelaki . budak lelaki tuh pung bukan pikit pasal korang .
stop lhaa korangg , aku penad aa macam nieyy . aku tak tahu nak tolong macam manaa , masing masing keras kepalaa . terpulang lhaa kat koranggg . bubuyeee !
PAST


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕



My name is Nor Hazwani.This is my Official Blog so It's Real of me.
Please be nice here and don't copy what's mine!
_______________________________________
◕ Scream Here ◕

Put your shoutbox code here.